Onze Bezorgservice

Gratis verzending binnen Nederland & België

Alle bestellingen worden gratis verzonden binnen Nederland en België. Ongeacht de grootte en het gewicht van het bestelde product. Voor de exacte levertijden verwijzen wij u door naar de productpagina's van onze producten.

Bezorging van de meubels
Wij bezorgen over het algemeen al onze meubels zelf met onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst  van de goederen in ons magazijn houden wij onze klanten op de hoogte over de levering van hun bestelling. Enkele dagen voor onze levering nemen wij telefonisch contact op met onze klanten of (indien niet te bereiken) per mail, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Samen met onze klanten komen wij een gepaste tijd overeen en indien gewenst kan onze chauffeur u van te voren informeren hoe laat hij ongeveer zal arriveren. Zo hoeft u niet de hele dag te wachten op uw levering.

- Eigen bezorgdienst
- Telefonisch contact voor het inplannen van een bezorgafspraak
- Mogelijkheid om 15 a 30 minuten van te voren te worden gebeld door de chauffeur

In sommige gevallen worden bestellingen ook verzonden met externe postbedrijven zoals PostNL of met DPD bezorgservice. Pakketten die zwaar zijn worden verzonden met GLS of DHL pakketservice. Nadat uw bestelling is verzonden ontvangt u via e-mail de Track&Trace code. Met deze code kunt u de zending(en) 24/7 online volgen via de website van het desbetreffende bezorgdienst. 

Over het algemeen is het zo dat uw bestelling in Nederland de volgende werkdag na ontvangst van de track&trace code aan uw adres wordt aangeboden. Bestellingen buiten Nederland kan de bezorgtermijn iets langer zijn, maar ook dit is via de track&trace code te volgen.

PostNL GLS DPD DHL