Bestellen en Veilig Betalen met

Betalen met iDeal

iDEAL

Meest gebruikte betaalmethode in Nederland en het is gratis. U kunt via iDeal binnen Nederland eenvoudig online de bestelling plaatsen. Telebankieren via iDeal is bij ons mogelijk met:

- ING-Bank
- Rabobank
- ABN Amro-Bank
- Fortis Bank
- SNS Bank
- Friesland Bank
- ASN Bank

.
Betalen met Mistercash / Bancontact

Mistercash Bancontact

Mister Cash / Bancontact is het beste geschikt voor Belgische klanten die willen betalen bij webwinkels. U kunt via de veilige betaalomgeving direct online afrekenen, dit gaat via de eigen en vertrouwde bankomgeving.

Betalen met Mister Cash / Bancontact is niet alleen makkelijk, het is ook zo geregeld. Met het kaartnummer en de vervaldatum, die op de betaalkaart staan, is betalen zo gebeurd. Via de zogeheten ‘digipas’ keurt u de betaling goed via uw eigen bankomgeving. Wanneer deze stappen succesvol zijn afgerond, is de betaling geslaagd.

Betalen met Visa / Mastercard

Visa Mastercard

Bij ons kunt u betalen met Visa / Mastercard. Dit gebeurt via een SSL beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. De creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Bij betalingen via Visa of Mastercard berekenen wij geen transactiekosten boven op de orderwaarde.

Betalen met Maestro

Maestro

Bij ons kunt u ook betalen met Maestro. Dit gebeurt ook via een SSL beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. De creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Bij betalingen via Maestro berekenen wij geen transactiekosten boven op de orderwaarde.


Achteraf of Gespreid Betalen met Capayable
Betalen met Capayable - Achteraf of Gespreid Betalen

Capayable - Achteraf Betalen

Met het Achteraf Betalen van Capayable kunt u bij ons online gemakkelijk een bestelling plaatsen en achteraf pas betalen tot een maximum orderbedrag van € 350,-. U ontvangt eerst de bestelling thuis en betaalt pas nadat u de bestelling heeft ontvangen.

Kies Capayable - Achteraf Betalen als betaaloptie, vervolgens voert Capayable een gegevens controle uit. Wanneer u door de check komt wordt uw bestelling geplaatst. Binnen 14 dagen nadat u de factuur per e-mail heeft ontvangen dient u de betaling te voldoen.

Capayable - Gespreid Betalen

Met het Gespreid Betalen van Capayable kunt u bij ons online en gemakkelijk een bestelling plaatsen en in drie termijnen betalen met minimum orderbedrag van € 225,- tot een maximum orderbedrag van € 2500,-. De eerste termijn betaalt u direct tijdens het plaatsen van uw order. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald. Zo heeft u de bestelling binnen paar weken in huis, zonder dat dit een groot aanslag is op uw bankrekening.

Kies Capayable - Gespreid Betalen als betaaloptie en betaal direct 1/3 termijn via iDeal. Nadat de eerste termijn is voldaan, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Na 30 dagen wordt termijn 2 voldaan en na 60 dagen wordt termijn 3 voldaan, hier ontvangt u een e-mail over. Wanneer de derde termijn is voldaan is uw betaling volledig afgerond.

Orderbedrag Overboeken

Overboeking

Overboeking betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van SmileLiving.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.

Overboeken is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboek tijd. Vermeld altijd bij het overmaken uw ordernummer, deze kunt u terug vinden op de orderbevestiging.

Ons rekeninginformatie:
SmileLiving.nl
Onderdeel van: HandelsOnderneming Zutphen
IBAN: NL96INGB0007187738Betalen onder Rembours - Aan de deur bij levering

Betalen onder Rembours

Rembours

Bij SmileLiving.nl kunt u ook een bestelling plaatsen onder rembours (betalen aan deur). Wij vragen bij bestellingen onder rembours altijd een aanbetaling. Voor bestellingen tot € 500,- is de aanbetaling € 25,-. voor bestellingen boven € 500,- is de aanbetaling € 50,-.

Houd er rekening mee dat de betaling contant en gepast aan chauffeur voldaan dient te worden. Pinnen is helaas niet mogelijk!