Over ons

Wonen met een glimlach doe je bij SmileLiving.nl

SmileLiving.nl is een online meubelwinkel speciaal voor u met bijzondere stijlvol trendy meubelen uit een breed assortiment. Wie wil nou niet met een glimlach wonen omringt door fijne meubelen. Omdat wij als SmileLiving.nl van design houden doen wij daarom ons uiterst best om de laatste trends nauwkeurig in de gaten te houden. Zo bieden wij onze klanten altijd een breed assortiment aan hippe moderne meubels aan, zowel voor binnen als buiten huis. En dit allemaal tegen scherpe prijzen. Ons service ligt in onze klantgerichtheid die altijd voorop staat, bereikbaarheid per e-mail als per telefoon of whats-app.

Wij zijn een dynamisch bedrijf die flexibel, innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief design meubelen aan te bieden tegen scherpe prijzen. Met dit doel op het oog streven we ernaar om elk doelgroep te bereiken die hun woning stijlvol wil inrichten met een glimlach. Want iedereen heeft het recht om het beste inrichting te hebben dat bij hem/haar past.

Met trots kunnen wij u vertellen dat wij een breed en uniek assortiment hebben aan woonmeubels, eetkamermeubels, hal meubels, slaapkamermeubels en nog  meer voor een stijlvol woonplezier. Bij ons kunt u altijd terecht voor de laatste trends voor uw babykamers, kinderkamers of slaapkamers.

Wij hebben een reeks gerenommeerde Europese meubel leveranciers voor onze klanten ter beschikking waar wij als bedrijf van overtuigd zijn dat onze leveranciers kwaliteit en veiligheid garanderen. De stijlvolle design meubels die u kunt vinden op onze webwinkel zijn van respectievelijk hoog kwaliteit. Tevens zijn wij constant bezig met het op zoek gaan naar nieuwe leveranciers die ons assortiment kunnen verbreden van hoog kwaliteit voor een scherpe prijs.

Kijkt u maar eens rustig rond in onze webwinkel, we zijn ervan verzekerd dat u bij ons precies dé meubel vindt voor uw woning waar u nog jaren aan plezier zult beleven.

  • Producten van topkwaliteit
  • Beste klantenservice
  • 14-dagen-geld-terug garantie

Ons Bedrijf

SmileLiving.nl is een onderdeel van HandelsOnderneming Zutphen gevestigd in Zutphen, die enkel en alleen online opereert vanuit onze kantoor aan de Marsweg 117b. Aangrenzend hebben wij een interne magazijn van ruim 350 m2 vloeroppervlakte waar wij deels van ons assortiment voorradig hebben. Hierdoor kunnen wij een deel van ons aanbod snel leveren richting onze klanten toe. Echter is het niet mogelijk om een breed assortiment geheel voorradig te houden, waardoor wij wij variërende levertijden hebben van 2 tot 6 weken op onze producten. De levertijd van een product kunt u terug vinden op het desbetreffende productpagina onder "Extra Informatie".


Nieuwe Producten