Over ons

Wonen met een glimlach

SmileLiving.nl is een online meubelwinkel speciaal voor u met bijzondere trendy meubelen uit een breed assortiment. Wie wil nou niet wonen met een glimlach omringt door fijne meubelen. Omdat wij van SmileLiving.nl van design houden doen wij ons uiterst best om deze laatste trends dan ook bij onze klanten over te brengen. Hiervoor houden we nauwkeurig de laatste trends goed in de gaten en bewonen we regelmatig beurzen. Zo bieden wij onze klanten altijd een breed assortiment aan hippe moderne meubels aan, zowel voor binnen als buiten het huis. En dit allemaal tegen scherpe prijzen. Ons service ligt in onze klantgerichtheid die altijd voorop staat, bereikbaar per e-mail als per telefoon of whats-app.

Wij zijn een dynamisch bedrijf die flexibel, innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief design meubelen aan te bieden tegen scherpe prijzen. Met dit doel op het oog streven we ernaar om elk doelgroep te bereiken die hun woning met plezier en stijlvol wil inrichten.

Met trots kunnen wij u vertellen dat wij een breed en uniek assortiment hebben aan woonmeubels, eetkamermeubels, hal meubels, slaapkamermeubels en nog veel meer voor een heerlijk woonplezier. Bij ons kunt u altijd terecht voor de laatste trends betreffende uw babykamer, kinderkamer of slaapkamers.

Ons Bedrijf

SmileLiving.nl is een onderdeel van HandelsOnderneming Zutphen gevestigd in Zutphen, die enkel en alleen online opereert vanuit onze kantoor aan de Marsweg 117b. Aangrenzend hebben wij een interne magazijn van ruim 350 m2 vloeroppervlakte waar wij een selectie van ons assortiment voorradig hebben. Zo kunnen wij een deel van ons aanbod snel leveren naar onze klanten. De producten op voorraad worden binnen 1 -8 dagen bij u thuis bezorgd. Echter is het niet mogelijk om een breed assortiment geheel voorradig te houden, waardoor wij variërende levertijden hebben van 2 tot 6 weken. De levertijd van een product kunt u terug vinden op het desbetreffende productpagina onder "Extra Informatie".

Wij hebben een reeks gerenommeerde Europese meubel leveranciers voor onze klanten ter beschikking gesteld waar wij van overtuigd zijn, onze leveranciers garanderen kwaliteit en duurzaamheid. De trendy design meubels die u treft op onze webwinkel zijn van respectievelijk hoog kwaliteit. SmileLiving is constant bezig met het op zoek gaan naar nieuwe leveranciers die ons assortiment kunnen verbreden met hoog kwaliteit meubelen voor een scherpe prijs.

Kijkt u maar eens rustig rond in onze webwinkel, we zijn ervan overtuigd dat u bij ons precies dé meubel vindt die u zoekt voor uw woning waar u nog jaren aan plezier zult beleven.

  • - Producten van topkwaliteit
  • - Beste klantenservice
  • - 100 Dagen geld terug garantie

Ons Bedrijfsgegevens


Kantoortijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


10:00 - 18:00 uur
10:00 - 18:00 uur
10:00 - 18:00 uur
10:00 - 18:00 uur
10:00 - 18:00 uur
Gesloten
Gesloten